Εκτύπωση

Νομοθεσία Καθαρισμού & Πιστοποιήσεις


ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

       Στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει σαφής νομοθεσία για το θέμα του καθαρισμού των αεραγωγών, όπως επίσης και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  • Το Προεδρικό διάταγμα 16/1996 για την Ελλάδα, που προσδιορίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές ασφάλειας και υγείας στους χώρους εργασίας, αναφέρει ρητά :

‘’Αποθέσεις και ρύποι στις εγκαταστάσεις κλιματισμού ή μηχανικού εξαερισμού που ενδέχεται να επιφέρουν κίνδυνο για την υγεία των εργαζομένων, λόγω μόλυνσης του εισπνεομένου αέρα, πρέπει να περιορίζονται ΑΜΕΣΑ’’.

  • Οδηγία 89/654/ΕΟΚ
  • Οδηγία 2002/91/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
  • Υποχρεωτικός ο καθαρισμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιανουαρίου 2009

Σε όλα τα πιο πάνω κείμενα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες που αφορούν τη συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού στα κτίρια.

LawImage


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

   Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στο μηχανικό καθαρισμό και την απολύμανση αεραγωγών κλιματισμού-εξαερισμού. Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό της Φιλανδικής εταιρείας LIFA AIR, απ’ την οποία είμαστε πιστοποιημένοι σαν Indoor Air Cleaning Specialists, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των έργων που πραγματοποιούμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι άψογες διαδικασίες καθαρισμού που ακολουθούμε, εγγυώνται ένα σίγουρο και «καθαρό» αποτέλεσμα.

Έπειτα από τον μηχανικό καθαρισμό και την απολύμανση αεραγωγών σας, ως πιστοποιημένοι Indoor Air Cleaning Specialists, εκδίδουμε το ανάλογο πιστοποιητικό καθαρισμού.

 

Με την γραπτή εγγύηση της Lifa Air...

Τα Έργα του Μήνα

Έργα Χειμώνα 2019 

01) Υπο ανέγερση Ξενοδοχείο ''STEFAN VILLAGE'' στην Αγία Μαρίνα Χανίων

Επισκέπτες Τωρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος

Κοινωνικά Δίκτυα Facebook - Twitter

Πείτε μας την πήγη:

Πως μας βρήκατε;